Berichten zoeken

Navigeren op het internet

Soms kan het nog knap lastig zijn om je weg te vinden op het internet. Er zijn zoveel websites, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Er is een overvloed aan informatie. Maar hoe vindt je de juiste informatie?
 

Als je al een langere tijd gebruikt maakt van het internet dan zul je waarschijnlijk al je eigen maniertjes gevonden hebben om zo snel mogelijk te vinden waar je naar op zoekt bent. Je kunt Google echt fantastisch gebruiken om snel dingen te vinden op het internet.

Let hierbij wel op dat je de juiste termen gebruikt. Je kan dezelfde termen namelijk ook nog weleens op andere manieren interpreteren. Probeer daarom zoveel mogelijk gebruik te maken van termen waarvan je denk dat andere mensen ze ook gebruiken. Dit verhoogt de kans op succes.

 

Waar ben ik naar op zoek?

Google is dus erg handig voor als je specifiek ergens naar op zoek bent. Maar wat als je op zoekt bent naar inspiratie? Als je niet specifiek weet waar je naar op zoek bent dan kan het handig zijn om wat suggesties voor je te krijgen van wat misschien handig voor je is.

Je kunt hier websites voor gebruiken zoals Pinterest of iets dergelijks. Pinterest is echt een fantastische site om inspiratie op te doen. Het bestaat namelijk uit een gemeenschap van ontzettend veel gebruikers die allemaal leuke en handige ideeën delen.

Je kan ook stemmen, dus al deze gebruikers stemmen ook op elkaars ideeën waardoor je dus al snel een overzicht krijgt van de beste en meest handige ideeën! Het is werkelijk een fantastisch systeem. Maar mocht je op zoek zijn naar bijvoorbeeld websites dan kun je beter gebruik maken van een Startdochter. Een startdochter is een website met vele dochter websites die allemaal handige websites bevatten gerelateerd aan een onderwerp van die specifieke dochterpagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *